Uzman Klinik Psikolog Burcu Göktaş

Burcu Göktaş

Uzman Klinik Psikolog

Yorum

Randevu

45 Dakika
görüntülü görüşme

Ücretsiz Mesajlaşma

3 Seans

45 Dakika
görüntülü görüşme

Ücretsiz Mesajlaşma

5 Seans

45 Dakika
görüntülü görüşme

Ücretsiz Mesajlaşma

7 Seans

45 Dakika
görüntülü görüşme

Ücretsiz Mesajlaşma

Psikolog Hakkında

Merhaba, ben Klinik Psikolog Burcu Göktaş. Öncelikle şunu söylemek isterim ki, eğer bu platformda iseniz kendiniz için bir şey yapıyor olmanın ve kendinize alan açmanın önemini anlamışsınız demektir. Bu alanı kendinize tanırken, kendi kaynaklarınızı keşfederken ve kendinizle olan yolculuğunuzda size eşlik edebiliyor olmak isterim. Anadilim ile terapi hizmeti sunmak ile birlikte ingilizce terapi hizmeti de sunmaktayım. Kendi perspektifimden bahsedecek olursam; terapide tek bir ekole sıkı sıkıya bağlı olmayı tercih etmem, eklektik bir bakış açısına sahibim. Beden odaklı klinik psikoloji altyapısına sahibim ve zihin-beden arasındaki etkileşimin hayatımızdaki pek çok konunun temelini oluşturduğunu farkındayım. Bazen bazı hisleri veya olayların etkilerini ölçüp tartamasak bile "beden" bunun sinyalini verebilir ve beden bu sinyallerin kayıdını tutar. Bu yüzden beden odaklı çalışmanın, bireyin kendi içinde bir bütünlük hissetmesinde ve kendini daha iyi anlayabilmesinde yadsınamaz bir rolü vardır. Terapi, bireyin kendi içinde çıktığı araba yolculuğu gibidir aslında; "Hayatta hepimiz bir yoldayız, bu yoldan keyif alabilmemiz ve rahat hissedebilmemiz için kontrolün bizim elimizde olduğunu hissetmemiz gerekir.. " Ve terapi süreci bireye bu yolda direksiyon hakimiyetini vermeyi hedefler.

Eğitim Bilgileri

2019 - Özyeğin Üniversitesi

Sertifikalar

2019 - Ericksonian Hipnoterapi Practitioner Degree

2018 - Denge Merkezi NLP (Neuro-Linguistic Programming) Practitioner Degree

2020 - Reconnect Bütünleyici Travma Terapi Modeli Uygulayıcı Eğitim (RITTM)

Uzmanlık Alanları

Psikosomatik Bozukluklar Duygular Değersizlik/ Yetersizlik Hisleri Panik Bozukluk Travma ve TSSB Depresyon Öfke Yönetimi Anksiyete Duygusal Yeme Varoluşsal Kaygılar Bedenselleştirme-Somatizasyon Mindfulness/ Farkındalık Yetişkin Psikolojisi
4.9/5
Toplam danışan değerlendirme yaptı

Yorumlar

Hemen terapiye başlamak için çevrimiçi psikologlardan anlık terapi al.

Şu Anda Çevrimiçi Olan Psikologlar

Uzman Klinik Psikolog Betül Sena Meral

Betül Sena Meral

Uzman Klinik Psikolog
24 Yorum

Uzman Klinik Psikolog Betül Sena MERAL lisans eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamlamıştır. Marmara Üniversitesinde Pedogojik Formasyon eğtimi almıştır. Yüksek lisans eğtimini Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında yapmıştır.Yüksek lisansını " Üniversite Öğrencilerinde Sosyal Görünüş Kaygısı ile Algılanan Sosyal Destek Arasındaki İlişkininin İncelenmesi" konulu tez çalışması ile tamamlamıştır. Eğitimi süresince özel anaokulları, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesinde staj yapmıştır. Mesleğin ilk yıllarında özel anaokulları, kolejler ve özel eğitim alanında çalışmıştır. Bu süreçte özel danışmanlık merkezlerinde danışan görmüştür. Son 4 senedir iş hayatına bireysel terapi ve çeşitli kurumlarda verilen seminerle devam etmektedir. Ergen ve yetişkinlerle depresyon,sosyal kaygı, stres yönetimi, motivasyon, özgüven, panik bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk, yaygın anksiyete bozukluğu, travma, günlük yaşamda karşılaşılan güçlüklerle baş etme gibi konularda çalışmalar yürütmektedir. -Bilişsel Davranışçı Terapi -Şema Terapi -EMDR Terapi Ekolleri ile çalışmaktadır.

Uzman Klinik Psikolog Dilara Irmak Gaygusuz

Dilara Irmak Gaygusuz

Uzman Klinik Psikolog
8 Yorum

Klinik Psikolog ve Yazar Dilara Irmak Gaygusuz, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Psikoloji Bölümünde lisansını, Medipol Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlamıştır. “Pozitif Yazı Yazma Müdahalesinin Duygu Düzenleme Becerileri Üzerine Etkisi” başlıklı tezini başarıyla sunmuştur. Ve lisans hayatı içerisinde “Ben Aslında Kimim?” isimli bir kitap yazmıştır. Bu kitapta bir çocuğun bakış açısından dünyanın nasıl gözüktüğünü anlatmıştır. Aktif olarak yazarlık sürecini devam ettirmektedir. Bir kadının yaşam mücadelesini ve anlam arayışını anlatan ikinci kitabını yazmaktadır. Lisans eğitimi süresince Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yetişkin yatılı psikiyatri servisinde ve psikiyatri polikliniğinde, Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çocuk-ergen yatılı psikiyatri servisinde ve psikiyatri polikliniğinde toplam 10,5 ay stajını yapmıştır. Yüksek lisans eğitimi içerisinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde psikoz servisinde ve ÇAMATEM’de stajını tamamlamıştır. İleri düzeyde İngilizce, başlangıç seviyesinde Fransızca bilmektedir. Uzmanlık eğitimi içerisinde Kabul ve Kararlılık Terapisine ve Bilişsel Davranışçı Terapiye yönelik eğitimler almıştır. Psikodinamik ekol üzerine eğitim ve süpervizyon almaktadır. Dans-Hareket Terapisi Çalışma Grubuna katılım sağlamıştır. Psikodrama eğitimine devam etmektedir. Yayın: Uğurlu, G. K., Uğurlu, M., AKINCI, M. B., Gaygusuz, D. I., Erol, Sibel., APAYDIN, Z. K., … & ÇAYKÖYLÜ, A. Kanser hastalarında yaşam kalitesinin iyileştirilmesi ve uyku bozukluklarının tedavisinde uyku hijyeni ve psikopatolojinin yeri: Bir yol analizi çalışması. Genel Tıp Dergisi, 31(4), 344-348.

Uzman Psikolog Hilal Uney

Hilal Uney

Uzman Psikolog
1 Yorum

Ben Klinik Psikolog Hilal Üney. 2018 yılında İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Ardından 2022’de İtalya’da bulunan Bergamo Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans programını üstün başarıyla tamamladım. Şu anda da İspanya’da Valensiya Üniversitesi’nde Psikolojide Araştırmalar programında doktora eğitimimi sürdürmekteyim. Lisans eğitimimden bu yana Dinamik Psikoterapi, EMDR (1. ve 2. düzey), Nöropsikanalitik Klinik Eğitimi, Aktarım Odaklı Terapi eğitimlerini aldım ve bunları klinik pratiğimde eklektik olarak kullanmaktayım. Bunlara ek olarak da Rorschach ve TAT Projektif Testler Eğitimi, Çok Yönlü Kişilik Envanteri MMPI-RF-2 Eğitimi, Psikolojik İlk Yardım, Psikiyatrik ve Nöropsikolojik Hastalıklara Yönelik Konsültasyon Eğitimi aldım. Klinik ve staj deneyimlerimi de çeşitli ulusal ve uluslararası kurumlarda elde ettim. Fransa Strazburg’da bulunan AMSED (Association Migration Solidarité Echange et Développement)’de 3 ay, İtalya Bergamo’da bulunan Centro Etnoclinico Fo.R.Me – Cooperativa Impresa Sociale Ruah’da 4 ay süre ile göçmen ve mültecilerle çalışarak kültürlerarası psikoloji ve etnosentrik klinik görüşme yöntemleri üzerine deneyim kazandım. Ulusal olarak da Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji polikliniğinde 6 ay süreyle sedef hastalarıyla yüksek lisans araştırmamı sürdürdüm ve yine Edirne’de bulunan SODAM’da da engelli bireylerle 4 ay süreyle çalışarak çeşitli tecrübeler elde ettim. Mesleki gelişimine önem veren biri olarak birçok akademik kongre ve konferansa katıldım ve kendi çalışmalarımı sundum. Yüksek lisans çalışmamı Fransa Marsilya’da düzenlenen The Festival of Touch 2023’de “Affective Touch and How It Relates To Psychopathology?” adıyla sundum. 2022 yılında ulusal kongrelerde de 2 tane çalışmamı (Seks İşçilerine Yönelik Önyargının Ahlaki Temellendirilme Yolları ve Hayvanlara Yönelik Ayrımcılığının Ahlaki Gerekçelendirilme Yolları) sundum. Bir psikoterapist olarak da en büyük hedefim insanların kendilerini anlama sürecinde onlara eşlik ve rehberlik edip karanlıkları aydınlığa çıkarmak ve onları geçmişin yüklerinden kurtarmak.

Uzman Psikolog Ece Aydın

Ece Aydın

Uzman Psikolog
1 Yorum

Merhaba ben Klinik Psikolog Ece Aydın. İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji’yi 2021 yılında onur derecesiyle bitirdim. 2022’de İstanbul Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programına başladım. Güncel olarak yüksek lisansımın tez aşamasındayım. Üniversite eğitimime devam ederken Sima Psikoloji, Yorum Psikolojik Danışmanlık ve Fransız Lape Hastanesinde stajlarımı yaptım. Uyguladığım terapinin kanıta dayalı bir ekol olması benim önceliğim. Bu sebeple Bilişsel Davranışçı Terapi ekolü ile çalışıyorum. 2021 yılında Kent Üniversitesindeki eğitimimle beraber KDTD Derneğin’den ve DATEM’den BDT eğitimlerimi aldım. Feyza Bayraktar’dan yeme bozukluğu eğitimi aldım, Anıl Gündüz’den metakognitif terapi ekolünü öğrendim. Bizim alanımızda eğitimlerin sonu gelmez bu sebeple eğitimlerime halen devam ediyorum. Seanslarımdaki ana hedefim başladığımız yerle bitirdiğimiz yerin farklı olmasıdır. Danışanlarımın aldıkları terapi sonucunda kendi kendilerinin terapisti olabilmelerini hedefliyorum. Böylelikle terapide öğrendiklerini gelecek yaşantılarına kendileri de uyarlayabiliyor olacaklar ve hayat standartları yükselecektir.

Uzman Klinik Psikolog Ecem Eker

Ecem Eker

Uzman Klinik Psikolog
4 Yorum

Uzman Klinik Psikolog Ecem Eker, 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldu. Ardından ara vermeden Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Ana Bilim Dalında yüksek lisansını başarı ile tamamlayarak uzmanlığını aldı. Bireyin ihtiyaçları doğrultusunda uygun yaklaşımlarla danışanlarına online ve yüz yüze seans desteği sağlamaktadır. Ağırlıklı olarak ilglendiği alanlar; depresyon, anksiyete problemleri, stres ve stres yönetimi, öfke problemleri, sosyal anksiyete bozukluğu, obsesif-kompulsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, ilişki-çift problemleri, bulunmaktadır. Eğitim ve çalışma hayatı boyunca çok çeşitli alanlarda kongrelere, seminerlere ve çalışma gruplarına katılmıştır ve katılmaya devam etmektedir.

Uzman Psikolog Kevser Yıldırım

Kevser Yıldırım

Uzman Psikolog
19 Yorum

Ben uzman Klinik Psikolg Kevser Yıldırım. Sizlere destek olabilmek için buradayım.

Uzman Klinik Psikolog Gizem Akcan

Gizem Akcan

Uzman Klinik Psikolog

Üniversite eğitimimi 2011 yılında ODTÜ Psikoloji Bölümünde Şeref Öğrencisi olarak tamamladım. Daha sonra İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji Tezli Yüksek Lisans programından 2013 yılında mezun oldum. Yüksek Lisans eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra İstanbul Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji Doktora Programını 2017 yılında bitirdim. Klinik Psikoloji Doktora tezimi "eşcinsellik" konusunda yaptım. Ulusal ve uluslararası indeksli dergilerde yayınlanan Türkçe ve İngilizce dillerinde yazılmış makalelerim, yurt içi ve yurt dışı kongrelerde sunulan poster ve sözlü bildirilerim, panellerim bulunmaktadır. Bartın Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde Dr. Öğr. Üyesi olarak çalışmaktayım. Uzun yıllar bazı terapi merkezlerinde terapist olarak çalıştım. Yaklaşık 10 yıldır Türkçe ve İngilizce dillerinde birçok konuda aktif şekilde online danışmanlık yapmaktayım. Bilişsel Davranışçı Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi ve 2023 Yılında kendimin geliştirmiş olduğu ve dünya çapında uygulanmak üzere kabul gören yeni terapi yöntemim olan Sanat Tarihi Terapisi ile danışan görmeye devam etmekteyim. https://youtu.be/2tFY2U5VHUM

Terappin arkaplan desen

Terappin'de İlk Seansın BASLA15 koduyla %15 İndirimli

Terappin'in uzman klinik psikologları ile daha huzurlu bir hayata ulaşabileceğin terapi yolculuğuna ilk adımı at.

Terapi Yolculuğuna Başla