Doğru Psikoloğu Bulmak İlk Adımdır

Sana en uygun, alanında uzman klinik psikoloğu bulmak için hazırladığımız testi şimdi çöz.

Testi Çöz

Kategoriler

Terappin'in Uzman Psikolog Kadrosu

Uzman Psikolog Büşra Filiz

Büşra Filiz

Uzman Psikolog
1 Yorum

Psikolog Büşra Filiz Psikoloji lisans eğitimini 2017-2022 yılları arasında Beykent Üniversitesi’nde ‘’Kumar Bağımlılığı ve Dürtüsellik Arasındaki İlişki’’ konulu araştırması ile tamamlamıştır. Ardından 2023 yılında Kıbrıs İlim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programında uzmanlık eğitimine başlamış bulunmaktadır. Prof. Dr. Hakan Türkçapar’dan Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi almıştır. Bağımlılığa Yaklaşım eğitimini Prof. Dr. Kültegin Ögel ve ekibi tarafından almıştır. Bunun yanı sıra Madalyon Akademi tarafından verilen MMPI Eğitimine (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) ve Uzm. Dr. Ferda Korkmaz Özkanoğlu tarafından verilen MOXO Dikkat testi uygulayıcı ve süpervizyon eğitimlerine katılmıştır. Psikolog Büşra Filiz, 2022 yılından bu yana Uzm. Psikolog Kinyas Tekin’in oluşturduğu kumar bağımlılarına yönelik grup terapilerinin asistanlığını yapmaktadır. 2023 Temmuz ayında başlamış olduğu ve MEF Üniversitesi’nde yürütülmekte olan ‘’Sanal gerçeklik gözlüğü ve 360 derece video uygulamasında Mindfulness egzersizi deneyiminin etkinliği’’ adlı araştırmanın uygulayıcı asistanlığını yapmakmıltır. 2022 Ocak-Temmuz ayları arasında Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi’nde AMATEM, opiyat ve maddeye bağlı psikoz kapalı servislerinde asistan psikolog olarak çalışmıştır. 2020 yılında Bilkent Üniversitesinin ‘’Türk kültüründe kendimizin ve başkalarının düşüncelerini şimdiki ve geçmiş zaman kipleri dayanağında ayırt etme’’ konulu araştırmanın asistanlığını yapmıştır. 2022 Nisan-Temmuz ayları arasında Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin akut servis ve AMATEM (alkol ve opiyat bağımlılığı) servislerinde zorunlu stajını tamamlamıştır. 2019-2020 yılları arasında gönüllü psikolog olarak Çapa Tıp Fakültesi Nöropsikoloji Lab. Prof. Dr. Öget Öktem Tanör ile birlikte afazi hastalarıyla çalışmıştır. Mesleki İlgi Alanları; Kumar Bağımlılığı, Bahis Bağımlılığı, Depresyon, Alışveriş Bağımlılığı, Anksiyete, Alkol ve Madde Bağımlılığı, Öfke Kontrolü, Kripto ve Borsa Bağımlılığı, Oyun Bağımlılığı, İnternet Bağımlılığı, Kaygı Bozuklukları, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Dürtü Kontrol Bozuklukları

Uzman Klinik Psikolog Şevval Şakar Demir

Şevval Şakar Demir

Uzman Klinik Psikolog
12 Yorum

Klinik Psikolog Şevval Demir. 2018 yılında İGÜ Psikoloji bölümünden 2021 yılında Klinik Psikoloji - Tezli yüksek lisansından mezun oldum. Ocak 2021 yılından itibaren Bursa/Gemlik ilçesinde bireysel ofisimde yetişkin- ergen alanında hizmet vermekteyim.

Uzman Klinik Psikolog Zülal Yılmaz Kösedağ

Zülal Yılmaz Kösedağ

Uzman Klinik Psikolog

Merhaba ben Klinik Psikolog Zülal Yılmaz Kösedağ. 2016 yılı psikoloji bölümünü bitirdikten sonra 2020 yılında Klinik Psikoloji bölümünü onur derecesi ile bitirdim. Lisans eğitimim boyunca Çapa Tıp Fakültesi (Dikkat Dağınıklığı üzerine yapılan tez çalışmasında gönüllü psikolog) ve Supr Pirgiç Ermeni Hastanesi ( Madde Bağımlılığı üzerine olan tez çalışmam) gibi sağlık kurumlarında çalışmalar da bulundum. Yüksek lisans eğitimi ise Sosyal kaygı alanında yaptığım çalışma ile tamamladım. Yüksek Lisans sürecinde Bilişsel Davranışçı Terapi ve Transaksiyonel analiz süpervizyonu aldım. Prof. Dr Ebru Şalcıoğlu tarafından Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini tamamladım. Bu alanı diğer eğitimlerimle de destekledim. 2016 yılından beri mesleğimde aktif olarak çalışmaktayım. Yetişkin bireylerle yüz yüze ve online olarak terapi vermekteyim.

Uzman Klinik Psikolog Ecem Ozan

Ecem Ozan

Uzman Klinik Psikolog

1991 İstanbul doğumlu olan Ecem Ozan 2015 senesinde Bahçeşehir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji lisans programını bitirmiştir. Daha sonra Beykent Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programına kabul edilmiştir. Tez çalışmasını “Alkol Kullanım Bozukluğu Tanısı Alan Bireylerde Bellek İşlevleri ve Tedavi Motivasyonunun İncelenmesi ” konusunda yapmış olup, başarıyla tamamlayarak Uzman Klinik Psikolog ünvanını almaya hak kazanmıştır. Lisans eğitimi boyunca İstanbul Florence Nightingale Hastanesi, Fransız Lape Hastanesi ve İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde stajyer psikolog olarak görev almıştır. Yaptığı stajlarda; polikliniklerde seans görüşmelerini izleyebilme, yatılı servisteki hastalarla birebir gözlem yapıp iletişim kurma fırsatı yakalamıştır. Türk Psikologlar Derneği ve İstanbul Üniversitesi tarafından çocuklara ve yetişkinlere yönelik çeşitli tanı ölçeklerinin öğrenilmesi ve raporlandarılmasına yönelik programları başarıyla tamamlamış ve uzmanlık sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. 2015 senesinde Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur tarafından verilen Depresyon ve Kaygı Bozukluklarında etkinliği kabul edilen “Kognitif ve Davranış Terapi” eğitimine başlamıştır. Bu eğitimin ilk süreci olan “Anksiyete Bozuklukları ve Depresyonda Değerlendirme, Vaka Formülasyonu Oluşturma” konularında 100 saatlik teori ve 100 saatlik uygulamalı ve denetimli Kognitif ve Davranış Terapileri eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Eğitimin ikinci aşaması olan “3. Kuşak Terapiler, Yeme Bozuklukları, Alkol-Madde Bağımlılığı, Çocuk-Ergen ve Yaşlılarda KDT, Kişilik Bozuklukları (Şizofreni, Borderline, Bipolar), Cinsel İşlev Bozuklukları, Çift Terapisi” konularındaki teorik ve süpervizyın eğitimini tamamlayarak psikoterapist unvanını almaya hak kazanmıştır. Türk Psikologlar Derneği ile Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği üyesidir. Düzenli olarak alanda yapılan Ulusal ve Uluslararası kongreleri takip etmektedir. Şuanda aktif olarak kendi yerinde danışanlarını görmekte ve online seanslarına devam etmektedir.

Uzman Klinik Psikolog Tuba Kuzgun

Tuba Kuzgun

Uzman Klinik Psikolog
1 Yorum

2017 Nişantaşı Üniversitesi Psikoloji bölümünü onur öğrencisi olarak tamamladı. 2020 yılında da Haliç Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamladı. Psikolojik danışmanlık merkezi, Okullarda ve Online terapi alanında Psikolog olarak görev aldı. Şu anda da online terapi ve yüz yüze terapi ile ergen ve yetişkin alanlarında seanslarını yürütmektedir. Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Çift- Cinsel Terapi ekolleriyle seanslarını yürütmektedir.

Uzman Klinik Psikolog Ekin Örmeci

Ekin Örmeci

Uzman Klinik Psikolog

2020 yılında MEF üniversitesinden mezun oldum. Daha sonra aile danışmanlığı eğitimini aldım ve süpervizyonumu tamamladım.2021 yılında Bournemouth üniversitesinden burslu bir şekilde klinik psikoloji yükseklisansına kabul aldım. İngilterede klinik psikoloji yüksek lisansımı 2022 yılında bitirdim, bu süreçte online olarak danışan gördüm, ingilterede de anaokullarında yarı zamanlı çalıştım. Aynı zamanda cinsel terapi, BDT ve çift terapisi eğitimlerini aldım. Şuan Aile dizimi, Travma sonrası stres bozukluğu ve MMPI eğitimini tamamladım.

Uzman Klinik Psikolog Zeynep Bağdat

Zeynep Bağdat

Uzman Klinik Psikolog

Lisansımı psikoloji, yüksek lisansımı ise klinik psikoloji alanında tamamladım. Bilişsel davranışçı terapi ekolünde görüşmeler yapmaktayım. Ergen, yetişkin ve çift terapisi alanında çalışmaktayım.

Uzman Klinik Psikolog Hilal Savaş

Hilal Savaş

Uzman Klinik Psikolog

Klinik Psikolog Hilal Savaş; Ankara Ufuk Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'nı Panik Bozuklukta BDT Yaklaşımı ile vaka sunumu yaparak tamamladı, Lisans sürecinde Sağlık Bakanlığı’nda ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda staj yapma fırsatı buldu. 2018-2022 yılları arasında TUDIV, Darüşşafaka, LÖSEV, Engelsiz Yaşamlar Derneği gibi kuruluşlarda Gönüllü Psikolog olarak görev aldı. 2020-2022 yılları arasında paylaşımlı ofislerde ve online platformlarda hizmet sundu. Şuanda Ankara Güven Hastanesi Çayyolu Şubesi'nde poliklinik hizmeti vermektedir. Yetişkin ve ergenlerde çalıştığı alanlar: Panik bozukluk,depresyon,özgüven sorunları,performans kaygısı,sosyal fobi,agorafobi,okb,travma sonrası stres bozukluğu,özgül fobiler.

Uzman Klinik Psikolog Beren Tüz

Beren Tüz

Uzman Klinik Psikolog

Lisans eğitimimi İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım, bu süreçte bir dönem Erasmus programıyla İtalya Napoli Federico II Üniversitesinde öğrenim gördüm. Yüksek lisans eğitimimi İstanbul Arel Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji alanında tamamlayarak uzmanlığımı aldım.  Lisans ve yüksek lisans süreçlerim boyunca AÇEV, Eşlik Psikoloji, Lella Kids ve Bakırköy Adliyesi kurumlarında psikolojinin farklı alt dallarında stajlarımı tamamladım. Aynı zamanda Tarlabaşı Toplum Merkezi, KAÇUV, AIESEC gibi kuruluşlarda gönüllü olarak pek çok projede bulundum. Kurumsal bir firmada 1 yıl kadar İnsan ve Kültür departmanında çalıştım.  Rorschach ve Projektif Testler Derneği tarafından düzenlenen ve Ayşe Elif Yavuz Sever'in eğitmenliğini yaptığı Rorschach testi eğitimime devam etmekteyim. Ekolüm olan psikodinamik yaklaşım ile yetişkinlere online psikoterapi hizmeti vermekteyim.

Uzman Psikolog Özlem Veral Özken

Özlem Veral Özken

Uzman Psikolog

2017 yılında Işık Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nü yüksek onurla tamamladım. Yüksek lisansımı ise Roma La Sapienza Üniversitesinde yapmış olup Uzman Psikolog ünvanını aldım. Eğitim hayatım boyunca İspanya'da Escuele Infantil Pequenos Artistas adlı anaokulunda, Doğa okullarında, Bakırköy Ruh ve Sinir Hast. Eğt. ve Araştırma Hastanesinde ve Roma'da bulunan Santa Lucia Ruh ve Sinir Hast. Eğt. ve Araştırma Hastanesinde stajyer psikolog olarak çalıştım. 2017-2018 yılları arasında Yeni Yorum Anaokulunda Psikolog olarak çalıştım. Yüksek lisansımı bitirdikten sonra mesleki çalışmalarıma Bursa Medical Park Hastanesinde 2.5 yıl boyunca devam ettim. Şuanda çalışmalarıma kurucusu olduğum İdea Psikodiyet’ de devam etmekteyim. Bilişsel davranışçı terapi, oyun terapisi, aile terapisi, emdr terapisi, uyguladığım bazı terapi yöntemlerindendir.

Uzman Klinik Psikolog Zehra Akhan Demirel

Zehra Akhan Demirel

Uzman Klinik Psikolog

Merhabalar, ben Zehra Akhan Demirel Uzman Klinik Psikoloğum, 2017 de Psikoloji bölümünü bitirdikten sonra 2019 da Klinik Psikoloji Yüksek Lisansımı tamamladım. 6 yıldır aktif danışan görmeye devam etmekteyim. Kaygı bozuklukları; panik bozukluk, fobiler ,OKB, depresyon, yas süreci ,travma sonrası stres bozukluğu, öfke problemi, yemek bozukluğunda Bilişsel davranışçı terapi ve EMDR yöntemini ağırlıklı olarak kullanmaktayım. İleri düzey cinsel terapi eğitimimi tamamlayıp cinsel danışmanlık da vermekteyim. Çocuk danışalarım için oyun terapisi ve ailelerine yardımcı olabilmek Filial terapi yöntemini kullanmaktayım.

Uzman Psikolog Sinem Derin

Sinem Derin

Uzman Psikolog

Hacettepe Üniversitesi psikoloji bölümünden 2019'da mezun oldum, 2023'te Atılım Üniversitesinde klinik psikoloji yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Daha önce Gülhane Eğitim ve Arştırma Hastanesi psikiyatri bölümünde ve Boylam Psikiyatri Hastanesi'nde stajer klinik psikolog olarak çeşitli spektrumda sıkıntılar yaşayan danışan ve hastalarla çalışma fırsatı buldum. Yetişkin, Ergen ve Çocuklarla bireysel terapi tecrübem oldu. MMPI, Tematik Algı Testi, Mini Mental Test ve Beier Cümle Tamamlama Testi eğitimi aldım ve uygulamaya dair tecrübelerim oldu. Yüksek Lisans sürecimde Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi eğitimi aldım, uygulayıcılığı yaptım ve süpervizyon aldım. Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu'ndan Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi, ve Dr. Dilek Demirtepe Saygılı'dan ise Çift, Aile ve Grup Terapisi eğitimi gördüm. Ayrıca Oyun ve Masal Terapisi eğitimimi de tamamladım. Bu bilgilere ek olarak Hacettepe Üniversitesi bünyesinde Bilişsel Psikoloji Laboratuvarı'nda ve Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Laboratuvarı'nda staj yapma ve akademik araştırmalara katılma fırsatım oldu.

Psikoloji Testleri ile Öz Farkındalığını Artır

Psikoloji Testlerini Keşfet

Beck Depresyon Testi

Beck Depresyon Testi

Beck Anksiyete Ölçeği

Beck Anksiyete Ölçeği

Schutte Duygusal Zeka Ölçeği

Schutte Duygusal Zeka Ölçeği

Empati Ölçeği

Empati Ölçeği

Terappin'deki Diğer Testleri Görüntüle

Terappin'deki Diğer Testleri Görüntüle

Danışanlar Terappin Hakkında Ne Diyor?

Terapi yolculuğuna başlayanların %92'si Terappin'den çok memnun.

yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı

Bulunduğum konum itibariyle psikoloğa erişimim çok kolay değildi. Bu uygulama benim için büyük bir rahatlık oldu. Ayrıca terapinin istediğim ortamdan sağlanabilmesi danışmanlık sürecinde terapiyi yarıda kesme ihtimalimi de ortadan kaldırdı, zira benim için zaten zor olan süreçlerde bir de kendimi toparlayıp terapiye gitmek zaman zaman daha zorlaşabiliyor. Terappin bu açıdan benim için iyi bir tercih oldu.


Hande D. | 5
yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı

Yaklaşık 1 yıldır terapilerimi düzenli olarak Terappin uygulamasından alıyorum. Uygulamayı yalnızca denemek için zor bir zamanımda ne kaybederim diye tecrübe etmişken şu anda vazgeçilmezim oldu. Tüm kişisel bilgilerim özenle korunduğu için içim çok rahat. Seansları istediğiniz yer, gün ve saatte alabildiğiniz için özgürce hareket etmenizi sağlıyor. Terappin'e ve online psikoloğuma teşekkür ederim.


Yiğit Z. | 5
yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı

Terappin uygulamasını iki ay önce kullanmaya başladım. Düzenli olarak bir terapi alma fikri hep aklımdaydı fakat iş yoğunluğunda buna vakit ayırmak oldukça zordu. Terappin uygulamasını bu yüzden denemek istedim ve inanılmaz memnun kaldım. Psikoloğumla mesajlaşabilmek ve sonraki seanslarımı rahatça uygulama içerisinden planlayabilmek benim için terapi sürecini oldukça olumlu etkiliyor. Teşekkür ederim.


Beyza E. | 5
yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı

Terapi alma ihtiyacı uzun zamandır hissediyordum ve içten içe bir güven sorunu yaşıyordum, bu hissi Terappin ile aştım. Her hafta büyük bir rahatlık ile terapi alıyorum ve terapistime içimi açıyorum. Tüm sorularım için Terappin operasyon ekibinden hızlı ve açıklayıcı geri dönüş alabiliyor olmak da uygulamaya olan güvenimi artırıyor. Bütçeme uygun online terapi alabilmeme imkan sağladıkları için teşekkürler.


Neslihan Y. | 5
yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı

Terappin'i çok faydalı buluyorum, online olması insanı evinde gibi hissettiriyor. Kolaylıkla seans talep edebiliyorum, seanslarım verimli geçiyor. Bazen önceden randevu oluşturmamış olmama rağmen anlık istek göndererek psikoloğumla hemen terapi seansına başlayabiliyorum. Özellikle stresli ve yoğun zamanlarımda biraz kendime zaman ayırdığımı hissediyorum. Uygulama içerisindeki psikoloji testlerini de severek kullanıyorum.


İrem D. | 5
yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı

Hem çok ulaşılabilir hem de etkili bi uygulama Terappin. Özellikle yoğun hayat temposunda terapiye vakti olmayan herkesin kullanabileceği bi platform. Üstelik sayısız terapist seçeneği ve değerlendirme yapabilmek gerçekten harika. Ayrıca uygulama içinde bir duygudurum takvimi olması günlük olayların ve terapinin hayatıma etkisini takip etmem açısından çok faydalı oldu. Çevremdekilere sık sık öneriyorum.


Naz C. | 5
yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı yorum puanı

Terappin uygulaması sayesinde terapi almaya karar verdim. Bebeğim olduğu için online olması benim için bir avantaj oldu. Gün içinde müsaitliğime göre randevu saatimi belirlemek ve anlık terapi alabilmek büyük bi konfor sağlıyor. Henüz üç seans tamamlamış olmama rağmen olumlu yönde değişikliği kendimde hissedebiliyorum. Yer ve zaman farketmeksizin terapiye ulaşım imkanı sağladığı için Terappin'e teşekkür ederim.


Sevgi Ş | 5

Terappin'de İlk Seansın BASLA15 koduyla %15 İndirimli

Terappin'in uzman klinik psikologları ile daha huzurlu bir hayata ulaşabileceğin terapi yolculuğuna ilk adımı at.

Terapi Yolculuğuna Başla